Kedvezmény aktiválás

Kedvezmények összértéke: 250.000,- Ft

Az Útravaló Jegyescsomagban található kedvezmények felhasználásához egyedi aktiválási kód szükséges, az aktiválás lépései:

  1. Írd be az alábbi mezőkbe az esküvőtök tervezett dátumát, valamint a kedvezmények füzetében található kuponok betűkombinációját, majd kattints az "Aktiválás" mezőre.
  2. A kapott számkombinációt írd fel a kupon kód kipontozott részére, valamint a csomagban található nyereménykártya tetejére.
  3. Vágd ki a felhasználni kívánt kedvezményre jogosító kupont és a nyereménykártyával együtt add át a szolgáltatónak, aki aláírásával igazolja a beváltás tényét. Online rendelés esetén a rendelés azonosító számát kell feltüntetni a kártya megfelelő mezőjében.

Kedvezménykódod aktiválásához lépj be.

Használj föl legalább 8 kedvezményt és küldd el nekünk a nyereménykártyát, amelynek köszönhetően ajándéksorsoláson veszel részt. 10 felhasznált kupon esetén a sorsoláson való részvételen túl, fix ajándékot is küldünk Neked. A játék részleteit megtalálod a "Nyereményjáték" menüben.

Beváltóhelyek: a promócióban résztvevő üzletek listáját megtaláljátok a www.eskuvoiruhacentrum.hu -> „Útravaló Jegyescsomag” -> „Kedvezmények füzete” menüpontban

Nyereményjáték fődíja: Luxus nászút 2 személyre

Egyéb nyeremények: wellness hétvége, Fotókönyv, Parfüm csomag, "Baktay' Sikerkönyv csomag és egyéb meglepetések.