Rólunk

Kedves Menyasszonyok!

Weblapunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy segítségével a lehető legrövidebb idő alatt rátalálj az „IGAZIRA”. Egy csokorba szedtük a hazánkban található, nemzetközileg elismert világmárkák menyasszonyi ruháit forgalmazó szalonokat, és kínálatukat könnyen áttekinthető módon tárjuk eléd! Honlapunkon biztonsággal keresgélhetsz, mert a minőséget garantáljuk. Az itt feltüntett menyasszonyi ruha szalonokat személyesen is felkerestük, annak érdekében, hogy meggyőződjünk kínálatuk magas színvonaláról és a márkás ruhák eredetiségéről. A szalonokban tapasztaltakat blog formájában folyamatosan megosztjuk veled, annak érdekében, hogy minden információ a rendelkezésedre álljon mielőtt barátnőiddel elindulsz a "ruhamustrára". 

Ha tisztában vagy az adottságaiddal és tudod, hogy mi áll jól Neked nagyon könnyű dolgod lesz, de ha nem akkor se csüggedj, mert ez esetben is számíthatsz ránk! Szakemberünk Agay Nóra stylist segítségével tájékozódhatsz például az idei trendekről a ruha színét, anyagát valamint fazonját illetően, de azt is megtudhatod mi az alakodhoz leginkább megfelelő fazon.

Hisszük, hogy munkásságunk évente több ezer menyasszonynak segítséget nyújtva járul majd hozzá életük talán legkülönlegesebb napjának tökéletességéhez….mert szolgáltatásunk hozzásegíti a menyasszonyokat ahhoz, hogy olyan ruhát válasszanak, melyben igazán jól érzik magukat, ennek következtében pedig létrejön a harmónia a RUHA és viselője között, ami nélkülözhetetlen a sikerhez!

Sok boldogságot és élethosszig tartó szerelmet kívánunk minden házasságra készülő Jegyespárnak!


az Esküvői Ruha Centrum csapata
A weboldal a TÁMOP 2.3.6.B-12-1/7-2014-0017 számú pályázat keretén belül európai uniós forrásból valósult meg.